Цибуляники: смачно й просто

Цибуляники: смачно й просто

Господині, які готують цю страву давно, добре знають, що вона смакує навіть людям, котрі не люблять цибулю у жодному вигляді. Секрет у тім, що під час приготування у шарі тіста пекучий овоч до невпізнання змінює свій смак і більше нагадує ніжне м’ясо риби.
Не вірите? То зав’язуйте кухонний фартух і випробуйте кілька простих рецептів цієї страви.

Ніжні, смажені на вершковому маслі

3 крупні цибулини, 3 яйця, 3 столові ложки манної крупи, сіль, перець чорний мелений за смаком, вершкове масло для смаження.
Цибулю наріжте дрібненьким кубиком, додайте яйця, посоліть, поперчіть. Всипте манку й перемішайте. Маса повинна мати консистенцію, як тісто на оладки.
Викладайте підготовану масу на розігріту з олією сковорідку столовою ложкою. Смажте з обох боків до підрум’янювання.

Щільні, смажені на олії

4 цибулини, 3 яйця, 2 столові ложки манної крупи, 3 столові ложки борошна, сіль, перець чорний мелений, олія для смаження.
Цибулю максимально подрібніть, посоліть і примніть руками, щоб овоч пустив сік і пом’якшав. Додайте яйця, манну крупу. Залиште на 10 хвилин, щоб манка трохи набухла. Потім всипте борошно й перемішайте масу до однорідності.
Смажте на олії із двох боків до утворення золотавої скоринки.

Добавить комментарий