Засновники виробництва – подружжя Марина та Віталій Мостові, які раніше займалися кейтерингом, тепер виготовляють близько тисячі банок сала на місяць. Розповідають, що перші рецепти розробляв сам Віталій, оскільки він є великим шанувальником цього продукту, – повідомляє видання agrarii-razom.com.ua.
Згодом команда бренду почала розширювати асортимент, і сьогодні вони пропонують 9 різних смаків. Серед них є як традиційні варіанти, так і більш екзотичні поєднання: фірмове сало з копченою паприкою, закуска козацька з часником та кропом, класичне сало з сумішшю перців, пікантне – з сушеними томатами та базиліком. Також є традиційне сало з травами, з медом і гірчицею (одне з найоригінальніших поєднань), сало в соусі теріякі та запечене.
Команда постійно працює над новими смаками, щоб здивувати споживачів. Наприклад, закуска козацька з часником та кропом добре поєднується з першими стравами і є ідеальним доповненням до борщу чи солянки.
Упаковка сала – це прозорі пластикові банки, які відкриваються як звичайні бляшанки. Виробники наголошують на високій якості сировини, сертифікованій продукції та преміальному статусі свого продукту, що також впливає на його ціну.
У планах бренду – отримання сертифікату ISO та вихід на експорт.
Окрім смакових властивостей, засновники акцентують на корисних властивостях сала: продукт багатий на арахідонову кислоту, яка сприяє зміцненню імунітету, а також містить олеїнову кислоту, що позитивно впливає на мозкову діяльність. Крім того, сало є джерелом важливих мінералів — селену, фосфору, кальцію, міді, цинку та калію, що робить його корисним для роботи всіх систем організму.
Вам також може сподобатись
«Золота» картопля, або Що вплинуло на ціну найпопулярнішого в українській кухні овоча
Виробники Полтавщини у 2024 році підвищили експорт товарів на 55%
Повоєнні перспективи Програми розвитку залізничного транспорту та транспортного машинобудування України
Зросте ціна на картоплю
Полтавщина – лідер за обсягами сівби озимих