Продукція торгової марки “ЗароГ” смакує полтавцям

Продукція торгової марки “ЗароГ” смакує полтавцям

або Чому варто покуштувати якісний десерт чи йогурт від Оржицького молокозаводу

Вибираючи будь-які товари для своїх малюків, батьки зазвичай уважно вчитуються, з чого виготовлений той чи інший продукт, який термін його реалізації. Надто зосереджуються на такій інформації, якщо йдеться про молочну продукцію.
Для молодої полтавської родини Ольги й Валерія Приймаченків це питання вирішене раз і назавжди: купуючи десерти чи йогурти для своєї 3-річної донечки Єви, вони віддають перевагу продукції торгової марки “ЗароГ” від Оржицького молокозаводу.
– За освітою я технолог-кондитер, тож добре розумію, що означає наявність так званих “єшок” у продуктах і їхній тривалий термін зберігання. Тому намагаюся купувати більш якісні, органічні продукти, хоча їхня вартість і дещо вища. У нашій сім’ї прийнято дотримуватися здорового харчування, – розповідає Ольга. – Звісно, особливо прискіпливо вибираю молочні продукти для доньки. І тут десерти ТМ “ЗароГ” є неперевершеними. А кисломолочну продукцію цієї торгової марки я часто купую для своєї мами.
Перевагу кисломолочним продуктам Оржицького молокозаводу віддають і полтавці Тамара Зеленська, Галина Щиробрат, Сергій Нездійминога, з якими я познайомилася під час однієї з презентацій продукції ТМ “ЗароГ”. Вони наголошували, що сир і кефір цього підприємства мають особливий смак, його не переплутаєш ні з яким іншим. А от Наталя Петренко у захваті від масла зазначеної торгової марки.
Про високу якість продукції ТМ “ЗароГ” свідчить і той факт, що торік підприємство через систему “Прозорро” виграло тендер управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради на забезпечення молочною продукцією дитячих садків міста. Тож і не дивно, що ці молокопродукти користуються значним попитом серед мешканців обласного центру. Полтавці голосують за них своїм гаманцем, щомісяця купуючи близько 150 тонн смачної та поживної екологічно чистої молочної продукції.
Свою продукцію ТОВ “Оржицький молокозавод” реалізує в Полтавській, Київській, Сумській, Черкаській та інших областях України. До речі, в кожному регіоні є представництво молокозаводу, щоб можна було вчасно забезпечувати торгові мережі й терміново реагувати на пропозиції чи зауваження споживачів, зазначила керівник полтавського представництва ТОВ “Оржицький молокозавод” Таміла Рева: “Оржицький молокозавод загалом виробляє чи не найповніший асортимент екологічно чистої молочної продукції різного рівня жирності. Зокрема, це сир і сметана, молоко й масло, ряжанка, десерти, йогурти… Придбати їх можна практично в усіх магазинах потужних торговельних мереж: “Маркетопт”, “АТБ”, “Фуршет”, “Велмарт”, “Гурман”, “Молоко”, “Провінція”, “Сільпо”, “Рідне село”…
Якість кінцевого продукту значною мірою залежить від якості сировини. Оржицький молокозавод має власну молочнотоварну ферму. Від населення молоко не закуповується, оскільки воно має нижчу якість.
Виробники дорожать своєю репутацією, намагаються виготовляти саме натуральні молочні продукти тільки з коров’ячого молока. Оржицький молокозавод – це високотехнологічне молочне підприємство, яке виробляє якісні молочні продукти, незважаючи на труднощі сьогодення. Колектив заводу не спокушається на заміну молочного жиру рослинним, принципово не закуповує дешевих стабілізаторів, не використовує штучних ароматизаторів і барвників. Хто куштував вершкове масло ТМ “ЗароГ”, не забуде свіжого горіхового присмаку й правильної консистенції. Воно тане в роті, а не лоїться, як те, що фальшоване рослинним жиром.
– Наша сметана вирізняється чудовим кисломолочним смаком, бо виготовляється зі свіжих вершків і ретельно підібраної найкращої голландської закваски. Кисломолочні продукти (кефір, ряжанка, йогурти) виготовляються із нормалізованого за жирністю молока методом сквашування корисними культурними заквасками, – розповідають фахівці-технологи Оржицького молокозаводу. – Йогурти у нас “живі”, тобто виготовлені без термізації, на традиційних для цього продукту заквасках, що включають болгарську паличку, про позитивний вплив якої на процеси травлення людини говорив ще Ілля Мечников. Він звернув увагу на те, що багато жителів Болгарії вирізняються великою тривалістю життя. І це довголіття є наслідком сприятливого впливу місцевого кислого молока – болгарської простокваші. Для солодких йогуртів ми підібрали найкращі в Україні фруктові наповнювачі австрійсько-українського підприємства “АГРАНА” з Вінниці. У них немає модифікованого крохмалю, є тільки корисний пектин, що виготовляється зі шкірки цитрусових. Пектин значно дорожчий за крохмаль, тому й вартість наших йогуртів дещо вища. Не додаємо ми й “термоядерних” барвників та ароматизаторів, які шкодять здоров’ю людей. Скажімо, до складу наповнювачів входять лише натуральні барвники з червоного буряку, морквяного соку та натуральні аромати, які “АГРАНА” вміє “вловлювати” на своєму обладнанні та повертати в продукт при виготовленні фруктових композицій.
Остання розробка Оржицького молокозаводу – смачний і корисний солодкий десерт на основі ніжного м’якого кисломолочного сиру та різних смакових добавок: фруктового наповнювача “Полуниця-суниця”, какао, кави “Латте макіато” й ванілі. Короткий термін реалізації –7 діб – свідчить, що в ньому збережена жива закваска, яка “перейшла” до десерту разом із сиром.
Варто додати, що, розробляючи нові види продукції, збагачуючи асортимент і підвищуючи якість, тут дбають і про доступність молокопродуктів, які за ціною перебувають у середньому сегменті.
Насамкінець кілька слів про підприємство, яке очолює досвідчений фахівець, заслужений працівник промисловості України Василь Олексійович Максимов. Він сформував злагоджену команду однодумців, які не один десяток років працюють у молоковиробництві. Такому колективу можна ставити будь-яке завдання –
і воно буде виконане.
Не випадково ж метою роботи керівника Оржицького молокозаводу й усього трудового колективу є виготовлення смачної, якісної та корисної продукції, доступної кожному українцеві.

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Добавить комментарий